back in buisness!

oh my goooddd... då va de dags igen för träningsvärk å smärta... ska bli spännade de här... andra dagen i skolan idag... kändes hyfsat bra efter gårdagens stepp å balett, lite satt kvar i kroppen nånstans... men efter idag alltså... shit, ingen mjukstart på jazzen direkt... johanna körde på som bara den, men kul va de... lite nere dock för att vi ska ha samma uppvärmning igen... de e lite trist... kommer iaf inte att kunna gå i mon... mysigt... :)
har blandade känslor för skolan, de e verkligen detta jag vill göra... fast med lite mindre dans... är ingen dansare så jag kommer inte att kunna få jobb som de ändå... jag vill sjunga å underhålla, stå på scen :D
På fredag e de dags för nollning av dom små nollorna å de ska bli sååå kul... har mjukstartat lite i veckan å längtar till fredag... mycket roligt i helgen blir de.. ska åka till motala på lördag å ha kräftskiva hos släkten, alltid lika roligt!

nu ska jag slänga mig i soffan å invänta so you think you can dance...mumma...

kärlek

thiese where the days... eller something



Tittade igenom en massa gamla bilder, vi har gjort en hel del roliga saker under åren :)

kärlek

Hjärtat i kras

ja de va ju ett tag sen så nu va de väl dags igen... har vetat de ett tag men efter i fredes så sjönkt de in helt... så, undrar hur långt tid de tar att laga denna gången... tog en härlig tid sist... men jag ska gå vidare jag har bestämt mig för de å fort ska de gå... på så sätt e de skönt att skolan börjar snart... tillbaka till rutiner å inte så mycket fritid å annat... inget liv med andra ord... :)  

kärlek

FACEBOOK!!

Helt förälskad å förtrollad :D

Kärlek

öken mina vänner öken

Ja som ni kanske har märkt så har det varit lite dålig uppdatering här på ett tag, har inte haft någon motivation alls att skriva... har de inte nu heller faktiskt... men en liten rad ska man väl orka skriva så här på söndagskvällen...

Vad händer i empas just nu då, jo så mycket som inget å allt... trivs fortfarande på jobbet lika kul som alltid, mindre kul att kocken blev rånad, nerslagen å knivhuggen förra helgen i Nordstan så nu vill man ju verkligen inte knalla hem själv om man säger så... så de e skönt med über snälla jobbarkompisar som kan köra hem en när det blir kris... :) de tackar vi för... har fått riktigt bra med dricks denna veckan som varit å ändå e de lika tomt i plånboken, förstår inte varför...

Förra helgen var de Torup all weekend, eller ska jag säga "Thairup" som jag förstår att det har blivit omdöpt till av vissa sommarbesökare... spelade en massa, å åt så jädrans god mat å mycket så sen var det bara att däcka på soffan med en cider i handen å tvspelskontrollen i andra... vi spelade bond bla å ett racespel, empa va sämst på de mesta... förlorade hela tiden, men shit nån ska ju komma sist så jag kände att jag kunde ställa upp liksom... plus att jag har träffat sötnos nummero 1, en liten Leo på två månader... gguuuuu så söt, den sötaste bebis jag sett!!!!

Måndag varberg å på kvällen Halmstad-Gais på Örjansvall..stackarna kan inte varit lätt på den vattenfyllda planen, men 2-2 blev de iaf... kul, har inte kollat på fotboll live på säkert två år... sen var det varberg en snabbis på tisdag tills de va dags att åka tillbaka till götet å jobbet...har jobbat hela fyra dagar, gött.. plus att jag har inhandlat en jädrans massa presenter så de gick väl på ett ut.. :)

I torsdes så kom Jeilan över en sväng å hälsade på, fd klasskamrat och nuvarande skolkamrat, kul prata sommarsysselsättning :) började sakna skolan lite å mest då allt folk som finns där...  å i fredes så träffade en gammal jobbarkompis från förra sommaren, Helene var uppe å hälsade på, gick en sväng på stan fyndade klocka å sen fastnade vi på Garbos för lite energipåfyllning... bestämde att de e dags för en resa någonstans, troligen nästa sommar... en liten trip runt europa!! :) ja tack!

Lördag, tillbaka till thairup, spelade lite med the grabs, ilade hem till hemorten Hasslöv för att bege mig till min barndomsvän Mias Födelsedags/hejdå fest..det blev en mycket trevlig kväll med tipspromenad å skidgång även här sist... kan de varit mitt fel...hmm, ett mönster tro... glad ändå :)
sen var det dags för utgång vilket denna kväll inte alls var min melodi så kvällen slutade hyfsat tidigt...
 
I dag så skulle det varit min morfars 76 års dag, Grattis morfar... men han gick bort i cancer i mars... så idag samlades alla syskonen, min mamma, morbror Tobbe å morbror Olle,  jag å några av mina kusiner vid hans grav på Våxtorps kyrkogård å lämnade blommor... sen åkte vi till Cafe utsikten i Båstad å åt blåbärspaj med vaniljsås å njöt av solen å utsikten... vi tog en tur på åsen å hamnade sedan hemma hos oss, där vi grillade korv å bara mös...
Saknar morfar nåt så enormt, kan fortfarande inte förstå att han e borta...han var alltid så stark å friskheten själv!
Saknar dig morfar! tänker på dig å ser fram emot tills vi ses igen!!

Kärlek

RSS 2.0