Life sucks...but it's okay!

Vill börja med att säga att den här nya bloggsidan suger... eller så e de bara jag som inte fattar hur man kan hålla koll på andra bloggare utan att man måste komma ihåg deras exakta bloggadress...innan kunde man ju ha kontakter, kan man inte de längre???? Jag fattar inte iaf... å jag tycker de e dååååligt!!!

Sen vill jag säga att en dröm gick i uppfyllelse under en vecka i Borlänge ala Festival Peace and Love, jag fick nämligen träffa Jason Mraz... bara snabbt för att ta kort men ÄNDÅ!!! :D Så lycklig!!! Minne för livet!! Ska åka till stockholm den 27 september för en riktig konsert med BARA JASON!!! å de kommer bli såååå underbart! Han e underbar!

För övrigt är jag ganska pank, förstår inte vart förra månadens lön tog vägen... fick ändå nästan som ett helt studiebidrag, men ändå så bara försvann pengarna... :/ Så nu lever jag på hoppet om mycket dricks... 

Hade en sådär jobbe galen utgång i lördags, som de bara kan bli när man går ut med jobbet!! :D dessa guldklimpar som finns på Trubaduren alltså, jag är så lyckligt lottad för att ha fått träffa dessa människor!!! Lisa, Linda, Petter, Lina å alla de andra små sötnosarna!!! Utgång efter jobbet vid ca ett, taxi till respekt där det väntade helrör med tillbehör... party å dans till klockan tre..sen käk på BK, efter de rullade Lisas bil full till kvibbe för efterfest hos Fredrik med guitar hero..sängdags kl åtta, jag å lisa fick sova på fredriks bäddsoffa å de andra två hittade ett eget litet krypin... ;) 
Sov till ca halv ett på söndagen då lisa skulle bege sig så de va bara att knalla hem till sin egna säng å fortsätta sovandet till ca fem  på eftermiddagen sen pizza å film med calle å fredrik sen tillbaka hem  till soffan å i säng vid elva... sov nog klockan runt den natten... :D

Ska snart iväg till jobbet!! Å på lördag kommer hela tjocka släkten ala 19 pers, ska bli kul kul kul.... :D

Sitter här svettig å fräsch efter ett pass på kvibbegymmet så nu e de dags för duschen....

Kärlek 

RSS 2.0